915 33 078

©2018 by Tankesettet. Proudly created with Wix.com

TANKESETTET PÅ DITT NESTE FOREDRAG

Vaner for prestasjonsmennesker

Kommunikasjon
Ledelse
Mentaltrening
Mental helse
Om å møte på veggen
Knekk Stresskoden
Team
Fysisk trening og mentale effekter

FOREDRAG OG KURS

Verktøy og motivasjon

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og et viktige budskap.  Dette snakker hun om på en humoristisk og spennende måte, og tar tilhøreren med på både lattervekkende og tåredryppende erfaringer.  Cecilie Lone er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.
 

30739031_2169287853088678_33354017410694
Looking Out to the Lake

COACHING OG MENTALTRENING

Få mest mulig ut av livet

Coaching foregår gjerne 1 til 1 , men også i par eller grupper.
En coach stiller åpne spørsmål og gir deg mulighet for å reflektere over eget tankesett og egne mønster. Kraften av endring når man selv setter det i gang er uendelig mye større enn om noen fortalte deg hva du skal gjøre. Du har selv alle svarene. Coachen hjelper deg til å finne dem. Coachen er din sparringspartner og vil støtte deg, samtidig som hun vil kunne utfordre deg og konfrontere. Forholdet mellom coach og klient bygger på tillit og gjensidig respekt. Sammen enes vi om målet og veien fremover.

PRESTASJONSUTVIKLING

Team som presterer optimalt

Hva skjer om de ansatte blir mer effektive? Hva skjer i bedriften når ansatte trives enda bedre? Hva skjer når kommunikasjonen bedres? Hva om om vi kan øke lønnsomheten i bedriften din?
Tankesettet hjelper bedrifter ved å gi menneskene de verktøyene de selv trenger for å motivere og inspirere seg selv og andre.

In Meeting
Going Over Data

KARRIERE COACHING

Veiledning og inspirasjon

Føler du at du stadig får flere punkter på to-do listen din, uten at du får krysset ut noen? Kjenner du på frykt for å ikke være god nok eller fremstå som en bløff? Synes du tanken på å gjøre en presentasjon er vanskelig? Er det en eller flere av dine kollegaer du finner det vanskelig å forholde seg til?

Få mer ut av arbeidsdagene og ditt potensiale! Ta kontakt for en prat og se hva vi sammen kan gjøre for deg.