• Cecilie

4 tips for mer overskudd

Energi og overskudd er ikke nødvendigvis en og samme sak. Jeg elsker alt jeg holder på med, selv om det av og til kan bli litt mye av det gode. Av og til glemmer jeg at lageret må fylles, at jeg må hvile litt også. Balanse heter det. Det kan oppleves utfordrende når alle skriker etter din oppmerksomhet og du sitter med følelsen av ikke å strekke til.


Magiske triks

Her kommer tipsene du garantert vet om og har lest om før. Vel.....det enkle er ofte det beste....men kanskje det vanskeligste å starte?


1. Nok søvn (powernap er altså ikke det samme. Kroppen trenger søvn for å gå i "reperasjonsmodus")


2. Smart mat (nytelse - ikke forsakelse) Om du ikke er helt sikker på hvordan du skal spise sunt eller smart som jeg liker å kalle det. Kan jeg anbefale bøkene og bloggen til Berit Nordstrand. www.beritnordstrand.no


3. Trening Trening skal helst være et snev lystbetont, men trenger ikke være det heller. Anbefaler at om du hater å trene, så velger du aktiviteten du hater minst. Alt trenger ikke være super festlig. Noen ganger må vi bare få jobben gjort! Alt er bedre enn ingenting! Jeg liker at treningsøktene er effektive og ikke varer alt for lenge, så jeg liker godt ulik intervalltrening, styrketrening og sosiale aktiviteter som f.eks innebandy. Det finnes uendelig mange ulike alternativer. Finn det som passer for deg og ditt liv.


4. Si Nei til det som tapper deg for energi

Så enkelt og så vanskelig. Du må velge. Enkelt og greit. Hvordan har du lyst å ha det? Hva ønsker du å føle?


Husk at dine valg er det du som gjør :-)

Velg smart. Hilsen Cecilie

#overskudd #tankesettet #stressmestring #mentalhelse #trening

187 views0 comments

Recent Posts

See All